bez předvolby 14014, mobil 606 25 25 25

Tento klub navštívil například V.Mišík, ETC, Garáž, -123 minut, Panika, Rowdies, M.Kraus, R. Hladík, Seven, Lord Bishop's Rockadelic Kigs, V. Merta a stovky dalších, na které seženou finance, protože můžete mít srdce rockera sebevětší, všechno je v prvé řadě až o penězích. Zatím co náklady neustále stoupají, návštěvnost zdá se klesá. Jsou zaměřeni převážně na Hard Rock, Blues Rock, Boogie a Metal. Obzvláště se u nich daří Revivalu 60 - 80 let. Je to fakt paráda, když třeba s Metallicou z Plzně zpívá celý sál. Věk návštěvníků je určitě nad 20 let a ti ještě starší fandí určitě víc R. Stones a D. Purple, než Lunetic. Ostatně již výzdoba klubu dává tušit jaký směr hudby v tomto klubu převažuje.

 

Vstupné na koncerty se pohybuje od 60,-Kč výše. Podle ohlasu kapel, co v klubu hráli, se jim hraje dobře a hlavně fandové udělají super atmosféru. Koncerty začínají ve 22 hodin a končí převážně po půlnoci. Rekord v klubu drží teplická hardrocková skupina Mikesh Band, kterou lidi pustili z podia až v půl páté ráno.

 

Prostory pojmou k sezení 60 návštěvníků a při pátečních a sobotních živých vystoupeních se klub mírně upraví a kapacita se zvětšuje na 80 - 90 person. Živé koncerty se pořádají pravidelně každý pátek, soboty jsou nepravidelné a jsou určené pro začínající skupiny, pro skupiny po rozpadech a nebo pro tzv. veřejnou zkoušku.

© 2009-2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode