bez předvolby 14014, mobil 606 25 25 25

Most

Široký výběr jídel, jejichž dominantní část tvoří speciality našeho šéfkuchaře. Nabízíme velkou škálu alkoholických i nealkoholických nápojů, vynikající značkové kávy Lavazza a široká paleta piva.

                                                                                                                                                                                                                                

Restaurace Sportovka v Mostě je moderní sportovní bar, kam rádi zajdou především milovníci skvělého piva. U sklenice pěnivého moku mohou návštěvníci sledovat sportovní přenosy na plátně i na několika obrazovkách na velkém, centrálně umístěném baru. Sportovní nadšenci jistě ocení osm bowlingových drah.

                                                                                                                                                                                                                                

Švejk restaurant v Mostě byl zřízen v novém objektu v blízkosti městského muzea. Nabízíme Vám možnost rezervace našeho salonku pro různé účely, např. školení, svatby apod. Kapacita salonku je cca 60 míst a je umístěn samostatně v patře naší restaurace. V létě je možno též posedět na naší terase, která má kapacitu asi 40 míst, dále je možno zajistit živou hudbu pro vaše akce, např. harmonikář nebo celá hudební skupina. Dle vašeho přání po předchozí dohodě lze zajistit též rauty a jiné gastronomické akce.

                                                                                                                                                                                                                                

Z jídel nabízíme široký výběr z italské a mexické kuchyně, k pití pak značková i rozlévaná vína, točené pivo Stella Artois, Staropramen a kvalitní kávu Cream Caffe. Restaurace má kapacitu 54 míst + 16 míst na letní terase.

                                                                                                                                                                                                                                

Restaurace nabízí příjemné posezení ve stylovém interiéru s ručně vyřezávanými motivy a nachází se v klidné části města nedaleko od centra s výhledem na hrad Hněvín.

-- speciality české kuchyně, ale i minutky a saláty -- čepujeme pivo Gambrinus 10°, 12° a Plzeňský Prazdroj -- restaurace pro 80 hostů -- letní terasa pro 60 hostů -- TV + Billiard -- originální a příjemný interiér restaurace -- možnost pořádání rautů a oslav --

 

 

                                                                                                                                                                                                                                

Nově vybavený hotel s restaurací v příjemném a klidném prostředí. Hotel se nachází v blízkosti lesa a tenisových kurtů (10m). Každý pokoj nabízí vlastní WC a masážní box. Součástí objektu je i restaurace, která nabízí nerušené posezení v klidném prostředí, kde si můžete pochutnat na českých specialitách, ale i na vynikajících minutkách. Hotel nabízí pěknou vyhlídku na okolí.

                                                                                                                                                                                                                                

Tak na co by jste měli chuť? Bude to teplá bagetka s bylinkovým máslem, losos na restované zelenině, biftek route 66 či naší specialitu špíz? Najdete tu nepřeberné množství steaků a salátů, přes týden se staráme o vaše obědy, zkrátka obyčejná jídla která jsou zde neobyčejná! Maso se velice pečlivě vybírá a věnujem mu velké množství času! A právě zde se skrývá to tajemství, které dělá tuto restauraci tak oblíbenou a žádanou. Co se týká nápojů, máme zde nepřeberné množství kvalitních vín a nealkoholických nápojů. Tak se pohodlně usaďte a vyberte si z naší nabídky. Interiér jsme upravili tak, aby jste se zde citili pohodlně a pochutnali si na neobvyklých skvostech. Přejeme dobrou chuť a krásný zážitek.

                                                                                                                                                                                                                                

Nabízíme minutky z české kuchyně a točené pivo Bernard a Gambrinus. V batu Pohoda Most se pořádají nejrůznější hudební akce a koncerty. Těšíme se na Vaši návštěvu.

                                                                                                                                                                                                                                

Je to restaurační podnik přitažlivý nejen intimním prostředím, ale i vysokou úrovní poskytovaných služeb, dobrou kuchyní a prvotřídními nápoji. V tomto historií prodchnutém stylovém prostředí, s pohledem na přesunutý gotický kostel a hrad Hněvín, mohou návštěvníci strávit příjemné chvíle a připomenout si slavnou i pohnutou historii města Mostu. Svým výjimečným prostředím a kvalitou nabízených služeb se stal restaurant U svatého ducha vyhlášeným a oblíbeným místem těch hostů, kteří dokáží sladit gastronomické požitky s duchovním fluidem toto místo prostupujícím.

                                                                                                                                                                                                                                 

 

Hostinec Na Rafandě v Rudolicích u Mostu, letní grilování, zahradní restaurace, česká kuchyně, možnost pořádání oslav a rautů!

                                                                                                                                                                                                                                 

Všechny Vás srdečně zveme do příjemného prostředí naší restaurace. V naší restauraci můžete posedět, popít a pojíst v příjemném stylovém prostředí. Již nyní se těšíme na Vaši návštěvu.

                                                                                                                                                                                                                                

 

Příjemná hospůdka se nachází, jak název napovídá, u stadionu FC SIAD MOST. Těšit se můžete na dobré pivečko GAMBRINUS a můžete si pochutnat na dobrém jídle. Na videoprojekci můžete sledovat zajímavé zápasy a změřit své síly s kamarády v kulečníku či šipkách.

                                                                                                                                                                                                                                

Hospůdka Dřevák se nachází v Mostě na Benediktu. Je místem, kde můžete strávit příjemné chvíle s přáteli u dobrého oběda či večeře. Věnujeme se české i zahraniční kuchyni se širokou nabídkou italské pizzy. Zajděte si k nám tedy na točeného Budvárka, sklenku červeného vína nebo již zmiňovanou pizzu. Na rodinné oslavy, firemní večírky, rauty, svatby a další akce si lze rezervovat místa uvnitř hospůdky, nebo letní terasu či párty stan. Dále Vás zveme na pravidelné sportovní přenosy vysílané programy Eurosport, Sport 1, Nova sport a české tel. programy na plazmové televizi s uhlopříčkou 106cm.

Doufáme, že si z naší nabídky vyberete,a věříme, že budete u nás spokojeni. Čeká na Vás pohodlí, pohotový a vstřícný personál.

                                                                                                                                                                                                                                

Na návštěvu restaurace v Itálii by si měl člověk naplánovat trochu času, především večer se dodržuje menu alespoň o čtyřech chodech. Anti-pasti, primo piatto, secondo piatto a dolce, tedy předkrm, první chod, druhý chod a dezert, jsou to nejmenší. Antipasti jsou drobné lahůdky, které povzbudí chuť k jídlu a mají oprovázet aperitiv. První chod je většinou těstovinový pokrm. Il secondo, druhý chod se skládá obvykle z ryb nebo masa. Je zvykem objednat si k tomuto chodu přílohu, tedy contorno. Nakonec přichází sladký dezert. Po takových požitcích potřebuje žaludek pomoc při trávení. A to je ten správný čas na doušek grappy. Jídlo může zakulatit i dobré italské espreso. Při výběru jídla Vám nabízíme vynikající rozlévaná vína

© 2009-2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode